Sayın Adnan Oktar'ın 22 Nisan 2017 tarihli sohbetinden önemli başlıklar

ETİKETLER:

A9 TV, 22 Nisan 2017

 

(TRT’de bir programda evrim teorisinin geçersiz olduğuna dair bir anlatım yapılmış.)

Uğraş, uğraş, uğraş en sonunda Allah’a şükür şunu dedirtebildik. Bak kaç yıldan beri uğraşıyoruz. Yeni Akit de öyle; hiç evrimin aleyhine yazı yazmaz hep evrimi savunur. Uğraş, uğraş, uğraş, uğraş en sonunda bugün Sefa Saygılı Allah razı olsun. Onu eskiden tanırım, değerli bir ağabeyimizdir. Onun yazısını bir lütfenlikle yayınlamışlar ilk defa. Hep evrimi savunan yazılar yayınlıyorlardı hep.

 

Kova Çağına Mensup Bir İnsanın Gelip Dünyayı Kurtaracağı İnancı 3000-4000-5000 Yıllık Medeniyetlerde Vardır

- Konuya örnek olarak tarihi resimler gösteriliyor-

(Bu Ermenistan’da yani şu anki Ermenistan’da Ararat Krallığı Milattan Önce 860-590.)

Elinde kova taşıyan birisi.

(Suriye Asur Medeniyeti. MÖ 1392-1056.)

Elinde kova taşıyan insan. İncil’de de geçiyor. Yani bu Mehdi (as)’den bahseden bütün yazıtlarda bu şekilde resmediliyor. Yani kova çağına mensup olduğu inancı binlerce yıldan beri var. Yani Mehdi (as)’nin kova çağına mensup olduğu.

(Etrüsk Medeniyeti. MÖ 800-600.)

Yine elinde kova taşıyor.

(Fenikeliler. MÖ 800. Hitit Medeniyeti MÖ 1750-1200 arası. Meksika MS 600-900. Mitanni Krallığı MÖ 1350. MÖ 1200-400 yılları Lübnan. MÖ 1400’lerden kalmış bir kesit.)

Elinde kova taşıyan adam.

(MÖ 650-350 yılları arasında. Nemrut’un sarayından bir rölyef.)

Bakın elindeki işaret de masoniktir. Elindeki o bilezik masonik. Zaten kova da masonik semboldür.

(MÖ 883 yıllarına aitti Nemrut. Sümer Medeniyeti MÖ 4000 ve 2000 yılları arasında. Toltek Medeniyeti MÖ 1200-1000 arası. Ve Urartu Medeniyeti MÖ 1250.)

Peki Türkiye’den örnek vermeyecek misiniz? Urfa’dan Göbeklitepe. 12 bin yıllık. Hepsinden eski. Bak Mehdi (as) ta 12 bin yıl öncesinde bekleniyor. Bak görüyor musunuz? Hepsinde kova.

(Göbeklitepe’de bulunan T şeklinde sütunları görebiliriz.)

T masonik bir sembol biliyorsunuz. Masonlukta ünlü bir sembol. Onları şimdi göstereceğim. Bu zaten bir mason mabedi oradaki mabet. Kuruluşu da pergel görünümünde. Ve omega içerisinde alfa işareti var.

(Göbeklitepe’deki güneş ve ay sembolleri.)

Masonik. Nemrut Harabeleri’ni de göster. Nemrut’un üzerinde var pergel ve diğer masonik işaretler. Nimrot. Yusuf (as)’u kuyudan alırlarken ayetlerde “kovayı aşağı sarkıttılar.” diyor. Kova kurtarıcılığı sembolize ediyor, Kuran’da öyle. Kovanın içinde kim var? “Müjde bir çocuk” diyor ayette. İşte o müjdelenen çocuk Mehdi (as). Yani Mehdi (as)’ye işaret.

 

(Nemrut heykelini görebiliriz. Bu Londra’da İngiliz müzesinde sergilenen MÖ 860-865 yıllarına ait.)

Nemrut masondu biliyorsunuz. Firavun da masondu. Hazreti Musa (as) mason mabedinde yetişti. Yani yetiştiği yer mason mabedi. Bütün gençliği mason mabedinde geçti. Aynı şekilde Hazreti İbrahim (as) da, çocukluğu mason mabedinde. Nemrut’un sarayında, oralarda geçti.

Bir numaralı sembol: Boynuzlu Kask. Babil pagan inanışına göre Aşur boynuzlu kask giyen bir putu temsil ediyor. İki numaralı işaret: Güneş. Mason sembolü. Üç numaralı işaret: Hilal şeklinde Ay. Dört numaralı işaret: Pergel.  Beş numara: Yıldız. Altı numara: Malta Haçı. Yedinci sembol de: Rosetta, gül sembolü. Bileğinde olan.

 

(HDP, Genel Merkezinde düzenlediği basın toplantısında referandum sonuçlarının meşru olmadığını söyleyerek Yüksek Seçim Kurulu’nun itirazlarını reddedip ardından Anayasa Mahkemesi ve Avrupa İnsan Hakları mahkemesine gideceklerini söyledi.)

Gitsinler tabii. Hukuki her türlü hakkı kullanabilirler. Türkiye bir hukuk devleti. Yani “niye gidiyorsunuz?” denmez. Gitsinler. Her şey serbest. Türkiye’nin özgür olduğu, demokratik bir ülke olduğu iyi vurgulanması gerekir.

 

(Süngerler hakkında kısa bir bilgi vermek istiyoruz. Süngerler bitkiye benzemelerine rağmen aslında çok hücreli hayvanlardır. Bilimsel ismi, “gözenek taşıyan” anlamına gelen “porifera.” Kayalık zemine kendilerini yapıştırıyorlar ve yirmi dört saat boyunca deniz suyunu filtre ederek besleniyorlar. Filtreden geçiriyorlar deniz suyunu. Deniz suyu, küçük deliklerden içeri alınıyor ve daha geniş deliklerden dışarı atılıyor. Gözeneklerden gelen su, içerdiği besin maddeleriyle özel hücreler tarafından süzülüp alınıyor. Bu süzme işlemi öylesine yoğun ki, bir çay fincanı büyüklüğündeki bir sünger, bir günde beş bin litre suyu filtreleyebiliyor.)

Akıl almaz gayretli onlar o zaman. Bayağı şevkli. Düşmanları falan da yok. Onlar sadece panayıra gelmiş delikanlı gibi etrafı seyrediyorlar. Çok güzel.

 

(Ermenistan’ın Washington Büyükelçisi, sözde Ermeni soykırımı hakkında ilginç bir açıklama yaptı. “Bugünkü Türkleri yüz iki yıl önce olanlar nedeniyle suçlamıyoruz, ama Osmanlı İmparatorluğu’nun halefi olduğunu iddia eden bir ülkenin geçmişte yaşananlara değinme konusunda ahlaki sorumluluğu var” dedi.)

Kardeşim, bir savaş olmuş. Karşılıklı bir kıtal olmuş. Müslümanlar da bu kıtalde şehit olmuşlar. Ermeniler de orada büyük kayıplar vermişler. Doğru. Ama bu bir savaş. Ve neden oluyor bu savaş? Yani bu savaşı körükleyen ne? Darwinist eğitimin sonucunda meydana gelen ırkçılık. Konu bu.

 

Tayyip Hocam'ın Modern Türkiye'yi Hedeflemesi, Kaliteyi, Sanatı, Güzelliği Ön Plana Alması Çok Güzel Olur. Bazı Tepkiler Onu Hiç Yıldırmasın

Tayyip Hocam doğru yolda. Fakat Türkiye'yi modern çizgiye çeksin. Bütün Türk milleti yanında olur. Gönlü çok rahat olsun. Biz onun dürüstlüğünden eminiz. İyi niyetinden de eminiz. Sanatı, estetiği ön plana alsın. Dekolte hanımlarla fotoğraf karelerinde, videolarda sık sık görünsün. Çocuklarla görünmesi de çok güzel. Onu da çok iyi yapıyor. İngiliz derin devletine karşı, Allah'ın izniyle Mehdi (as) gibi yani. Gönlü de çok rahat olsun, Allah'ın koruması altında. Kuran'a da tabi, Kuran'ın yeterliliğini de savunuyor. O da çok güzel. Gelenekçi Ortodoksların eleştirilerinden de hiç gocunup tedirgin olmasın. Sonuna kadar yanındayız. Hiçbir şey olmaz. Allah'ın koruması altında, devam etsin. Vazifesini yapmadan ona ölüm yok. Bunu söyleyeyim, bak. Vazifesini yapmadan ona ölüm yok. Devam etsin, gönlü de çok rahat olsun. Bazıları meraklı, yok hapse sokacakmış bilmem ne yapacakmış. Hiçbir şey yapamayacaksınız. Hiçbir şey yapamayacaksınız. Hapis mapis, bunları unutun. Ne yapmış? Türkiye'ye hizmet etmek hapisle mi cezalandırılıyor? O zaman bütün Türk milletini hapse sokmanız gerekiyor. Türkiye'ye hizmet eden hapse sokuluyorsa o zaman herkesin hapse girmesi gerekiyor. Bıraksınlar bunları. Ama işte sol da Tayyip Hocam’a sahip çıkması gerekiyor. Emperyalizme karşı diyeyim onların anlayacağı dilde, esaslı tavır koyan bir insan. Eğer onların anlayacağı dilde söylediğimi düşünüyorlarsa faşizme karşı da tavır koyan bir insan. İngiliz derin devletine hangi babayiğit kafa tutmuş? İngiliz derin devletine meydan okuyor. Bütün gücüyle solun desteklemesi lazım. Bir de eleştiriye açık bir insan.

 

Müslüm Baba'ya Allah Gani Gani Rahmet Etsin. Kıymeti Yeterince Bilinmedi

İşte sanatçı bu; Müslüm Baba. Allah gani gani rahmet etsin. Veli insandı, veli. Ama bilinmedi kıymeti tabii, az bilindi yani. Tayyip Hocam’dan Allah razı olsun, onun hastane masraflarını karşılamıştı. Delikanlılık yaptı. Çok hoşuma gitti. Ama beni en kızdıran olaylardan biri de odur. "Hanım" diyor, "Biz hastaneye geldik ama buranın masrafını ödeyebilecek miyiz?" Bir sanatçıya bu nasıl dedirtilir? İnanılır gibi değil. Çok acı bir olaydır. Anneye de buradan sevgilerimizi selamlarımızı iletiyoruz, Nur anneye. Allah ona uzun ömür versin.



DEVAMINI GÖSTER

produtos similares